Soita 050 577 1431 ja tilaa

Kutsun sinut mukaan!

Vaikka luonto vielä sulattelee lumiaan kesää varten, meillä Tomossa on käännetty katseet jo tulevaan kesään sekä syksyyn ja mitä uutta voimme teille asiakkaille silloin tarjota. Sen verran varmistuneista suunnitelmista voinen paljastaa, että jokin paljon toivottu tapahtuma on teille asiakkaille luvassa, jossa varmasti saa vatsat pullolleen sushista! Arvaattekin ehkä?

Iso osa meidän toimintaa, ruokaideat ja inspiraatiot tulevat suoraan Japanin matkoiltamme. Jälleen kerran on se aika vuodesta, kun sitä inspiraatiota on aika lähteä ammentamaan, jotta voimme sen tänne Ouluun pakata tuliaisina!

Minulla onkin ilo kutsua teidät kevään 2018 Tokion matkalle mukaan! Tulen päivittämään Tomon Instagram -tiliä sekä kuvin että fiilisvideoin. Jos et vielä ole repussa mukana, niin hyppää ihmeessä matkaan, meidät löydät Instasta nimimerkillä Tomo.fi. Lähtölaskenta on alkanut!

Matkan jälkeen tänne blogin puolelle ilmestyy sarja meidän arjesta poikkeaviakin blogitekstejä, joiden avulla päästän teidät syvemmälle, mistä ne ideat sitten löytyvätkään, kun sinne Japaniin asti niitä lähdetään metsästämään.

Ravintolan puolella matka tulee näkymään kesän aikana tarjottavana annoksena, jonka rakentelen suoraan Tokion sushikuppiloiden innoittamana. Millainen annos onkaan, en osaa sanoa, mennään ottamaan selvää!

 

Tällä kertaa läppäriä näpytteli Kristiina ja repun nakkaan selkään ihan lähiaikoina. Nähdään Instassa!

Tomo, 15.04.2018. Avainsanat: Tomo.fi,Sushi,Oulu,#tokio,#japani,#matkustus,#tomosushibar,#inspiraatio,#passijahammasharja,#instagram.

Jaa tämä artikkeli somessa