Soita 050 577 1431 ja tilaa

Tomo tarkoittaa ystävää

Japanilaisen uskomuksen mukaan ystävystyä voi vasta kun on aterioinut yhdessä. Erityisen läheisiä ystävyksiä kutsutaankin “ystäviksi, jotka syövät riisiä samasta kupista”. Siksi nimemme on Tomo – ystävä.

Tomo Sushibar on alkujaan vuonna 2005 Oulun Kauppahalliin perustettu sushiravintola. Ensimmäisenä sushiravintolana oulussa olemme vuosien saatossa tehneet kovasti töitä sushin ja japanilaisen kulttuurin tuomiseksi lähemmäs oululaisia.

Nykyisin sijaitsemme Oulun ideaparkissa heti D-sisäänkäynnin kupeessa, heijastaen samanlaista tunnelmaa kuin alkujaan Kauppahallin vilinän keskellä. Tule nautiskelemaan paikan päälle tai nappaa herkut kotipakettiin.

Aito japanilainen makuelämys

Meille ehdottoman tärkeää aidon japanilaisen makuelämyksen luomiseksi on tinkimätön laatu ja aina tuoreet raaka-aineet. Haluamme pitää valmistamamme sushin mutkattomana ja raikkaana, mutta myöskin tarjota vaihtuvia sushitrendejä läheltä ja kaukaa. Listaltamme voit valita valmiiksi koottuja annoksia tai koota omasi laajasta irtosushivalikoimastamme.

tutustu valikoimaan tästä

Olemme saaneet Eviralta Oivallisen tuloksen koskien elintarviketurvallisuutta. Lue Tomon Oiva-raportit täältä.